Roni Levi: Nu avem prea multe şanse, dar îi vom surprinde pe ruşi la ei acasă

Antrenorul israelian Roni Levi a declarat, marţi, după remiza obţinută de Unirea Urziceni în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, scor 0-0, în preliminariile Ligii Campionilor, că echipa sa a jucat bine tactic, însă şansele de calificare în faza următoare sunt destul de mici.

17 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: Nu avem prea multe şanse, dar îi vom surprinde pe ruşi la ei acasă

Roni Levi: Nu avem prea multe şanse, dar îi vom surprinde pe ruşi la ei acasă (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Au fost multe lucruri care m-au nemulţumit în seara asta, dar mai ales rezultatul. Am făcut un bun joc tactic, chiar dacă nu a fost plăcut ochiului. Pădureţu mi-a spus că nu a făcut nimic la faza la care a fost eliminat, doar i-a spus jucătorului rus să fie atent. Eu îl cred. Eliminarea sa a schimbat însă cursul jocului. Înainte de meci, le spusesem jucătorilor că dacă stau bine în teren şi la pauză este 0-0, e un rezultat bun, iar în a doua repriză încercăm să atacăm şi să îi surpindem. Dar în 10 oameni, a fost mai greu să îi surprindem", a spus Levi în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a mai declarat că adversarul nu l-a surprins cu nimic şi că meciul retur va fi interesant: "Zenit nu m-a surprins cu nimic. Este o echipă foarte bună, iar returul va fi foarte dificil. Dacă o vom elimina, va fi o surpriză. Nu avem prea multe şanse, dar îi vom surprinde pe ruşi la ei acasă. Zenit va trebui să fie atentă, pentru că un gol ar putea-o deranja. Va fi un meci interesant".

Directorul sportiv al grupării ialomiţene, Narcis Răducan, a declarat, la Sport.ro, că Unirea şi-a îndeplinit obiectivul principal în manşa întâi: "Este important că ne-am îndeplinit primul obiectiv, acela de a nu primi gol. Probabil fără eliminarea lui Pădureţu aveam şanse mai mari să marcăm. Dar nu mai are rost să speculăm; există meciul retur şi avem aceleaşi şanse de calificare ca înaintea primei manşe".

Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti, în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, în manşa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt-Petersburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici