Roni Levi: Steaua se află la 60 la sută din potenţial

Tehnicianul Roni Levi a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, în etapa a treia a Ligii I, că echipa Steaua se află la 60 la sută din potenţial.

302 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: Steaua se află la 60 la sută din potenţial

Roni Levi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"A fost un meci dificil contra unei echipe care a arătat multă calitate. Ţinând cont că a fost un meci după o perioadă de întrerupere, mă aşteptam ca tempoul să fie mai scăzut, dar nu a fost aşa. Băieţii mei s-au prezentat bine, au stat bine în teren şi au depus mult efort. Dacă vom mai adăuga două-trei victorii, altfel va fi şi interpretarea colectivă. Să sperăm că această victorie ne va aduce linişte şi încredere. Costea este un tânăr jucător care poate mult mai mult, iar după părerea mea este la 60 la sută din potenţial, la fel şi Steaua, cred că tot la 60 al sută din potenţial este. Avem o echipă foarte bună, un lot foarte bun, cu timpul vom evolua mai bine. Cu ŢSKA va fi alt joc, ştiu că este o echipă bună şi ate individualităţi, dar mă voi consulta cu Narcis Răducan, care i-a văzut la ultimele două meciuri. Cu ŢSKA va fi o dublă manşă pe care cred că ne-o putem adjudeca", a declarat Roni Levi.

El a afirmat că "un antrenor munceşte să-şi satisfacă patronul": "Acum şi eu sunt fericit pentru că am reuşit să-i aduc bucurie patronului meu. Este important când patronul este implicat la echipă. Patronul era foarte bucuros şi în opinia mea este bine tot ceea ce afirmă. Ceea ce spune reprezintă opiniile dânsului".

Roni Levi s-a declarat plăcut surprins de Cristian Tănase, despre care a spus că este un jucător de echipă care poate creşte, iar despre Raul Rusescu a spus că şi-a făcut datoria şi "poate deveni acel jucător ce va decide un meci".

Formaţia Steaua a câştigat, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a treia a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici