Roni Levi: Zenit este cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni în această fază

Antrenorul israelian al echipei Unirea Urziceni, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Zenit Sankt Petersburg, adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este cea mai bună echipă pe care o putea întâlni în această fază.

13 afișări
Imaginea articolului Roni Levi: Zenit este cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni în această fază

Roni Levi: Zenit este cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni în această fază (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Zenit este cea mai bună echipă pe care o puteam întâlni în această fază. Este o echipă împotriva căreia este greu să joci, ăsta e «norocul» nostru. Zenit vine după 14 meciuri în campionatul Rusiei, iar noi doar după unul. Nu este cea mai bună situaţie, dar credem în noi. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Ne putem lupta cu Zenit şi de aceea fotbalul este cel mai bun sport din lume, pentru că pot apărea surprize", a spus Levi.

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, consideră că Zenit Sankt Petersburg este la acelaşi nivel cu FC Sevilla, adversara ialomiţenilor în grupele Ligii Campionilor din sezonul trecut:

"Trebuie să fim în cea mai bună formă la ora meciului. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru echipă şi pentru România. Este foarte important să nu primim gol acasă, vom încerca să jucăm un fotbal plăcut şi să dovedim că suntem o echipă bună. Echipa şi toată familia Unirii Urziceni îşi doreşte să continue forma arătată în sezonul trecut. Vrem să arătăm că suntem din ce în ce mai buni. Zenit este la nivelul celor de la FC Sevilla, iar ca buget se compară cu marile echipe din Europa. Ghencea este a doua noastră casă şi ne-am simţit foarte bine aici, iar de fiecare dată aproape am umplut stadionul".

Unirea Urziceni efectuează în acest moment antrenamentul oficial pe terenul 6 din Complexul Sportiv Steaua, în timp ce ruşii s-au pregătit timp de o oră pe arena principală din Ghencea.

Meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 20.30, pe Stadionul Steaua.

Returul dintre cele două echipe se va disputa miercuri, 4 august, de la ora 19.30, la Sankt Petersburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici