Rooney: Meciul cu CFR Cluj este important, trebuie să evităm ce s-a întâmplat anul trecut

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, a declarat că formaţia sa trebuie să evite surprizele neplăcute, aşa cum s-a întâmplat în ediţia trecută a Ligii Campionilor, şi tocmai de aceea meciul cu CFR Cluj de marţi este unul important.

211 afișări
Imaginea articolului Rooney: Meciul cu CFR Cluj este important, trebuie să evităm ce s-a întâmplat anul trecut

Wayne Rooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Liga Campionilor este complet diferită de Premier League. Dacă nu eşti în cea mai bună formă şi nu dai totul eşti pedepsit, lucru care ni s-a întâmplat în ediţia trecută. Trebuie să ne asigurăm că nu se va repeta şi în acest an, aşa că meciul de la Cluj este unul important pentru noi. Să sperăm că vom obţine victoria, care ne va pune într-o poziţie favorabilă pentru calificare. E palpitant să joci în Liga Campionilor, e o competiţie puternică, te uiţi la echipele care sunt aici şi e o mare provocare pentru toată lumea. Îmi place foarte mult să joc în Liga Campionilor", a spus Rooney, citat de Sportinglife.

Fundaşul Patrice Evra a afirmat că în partida cu CFR Cluj echipa sa trebuie să arate că a revenit la mentalitatea de învingător, pe care a arătat-o în prima etapă cu Galatasaray Istanbul.

Partida CFR Cluj - Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici