Rooney şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Atacantul Wayne Rooney a semnat un nou contract de cinci sezoane cu Manchester United, a anunţat, vineri, clubul englez.

23 afișări
Imaginea articolului Rooney şi-a prelungit contractul cu Manchester United

Rooney şi-a prelungit contractul cu Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta reprezintă o răsturnare completă de situaţie în cazul care zguduie fotbalul englez de circa o săptămână.

Atacantul explicase, în urmă că două zile, că vrea să plece de la echipă.

"Semnez un nou contract fiind absolut convins că staful, antrenorul, conducerea şi proprietarii vor face totul pentru ca echipa să-şi continue istoria victorioasă", a declarat jucătorul într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul oficial.

"I-am spus băiatului că uşa noastră îi rămâne mereu deschisă şi sunt încântat că a decis să rămână", a declarat managerul Alex Ferguson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici