Roque Santa Cruz vrea să plece de la Blackburn la finalul sezonului

Internaţionalul paraguayan Roque Santa Cruz a declarat, la un post de radio din ţara sa natală, că vrea să plece de la formaţia Blackburn Rovers la finalul acestui sezon, informează L'Equipe.

1 afișare

"Le-am spus deja conducătorilor clubului din Blackburn că vreau să plec la o gruparea mai ambiţioasă. Acesta a fost cazul în perioada de transferuri din iarnă şi este valabil şi în acest moment", a spus atacantul sud-american pentru postul de radio din Paraguay, Nanduti.

Jucătorul paraguayan în vârstă de 27 de ani se află, în prezent, în perioada de recuperare după o intervenţie chirughicală la genunchi.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mirror, Santa Cruz se află în vederile mai multor cluburi din Premier League, Manchester City şi Liverpool fiind intereasate de achiziţionarea atacantului din Paraguay.

Gruparea Liverpool este pregătită să ofere până la 30 de milioane de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile fostului fotbalist al echipei Bayern Munchen din sezonul următor, informează sursa citată. Manchester City, care a făcut, în iarnă, o ofertă de transfer pentru Santa Cruz de 20 de milioane de lire sterline, nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe atacantul echipei Blackburn.

Roque Santa Cruz este legitimat la gruparea Blackburn Rovers din vara anului 2007, iar până în prezent a marcat 23 de goluri în cele 57 de partide jucate pentru formaţia din Premiership.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici