Rosberg a abandonat în Singapore din cauza circuitelor electronice "contaminate"

Echipa Mercedes a anunţat că Nico Rosberg a abandonat la Marele Premiu al statului Singapore, săptămâna trecută, din cauza contaminării circuitelor electronice cu o substanţă străină.

152 afișări
Imaginea articolului Rosberg a abandonat în Singapore din cauza circuitelor electronice "contaminate"

Rosberg a abandonat în Singapore din cauza circuitelor electronice "contaminate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Circuitele electronice ale coloanei de direcţie au fost contaminate cu o substanţă străină care nu era vizibilă şi nu s-a manifestat până când Nico şi-a luat locul pe grila de start. Această situaţie a provocat un scurtcircuit, iar Nico Rosberg nu a mai putut să controleze ambreiajul şi reglajele motorului", se arată într-un comunicat al echipei de Formula 1.

Nico Rosberg a abandonat în Singapore la finalul turului 13.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 va avea loc în data de 5 octombrie, în Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici