Ross Brawn spune că nu intenţionează să plece de la Mercedes AMG

Britanicul Ross Brawn, team principal la Mercedes AMG, a negat, vineri, la Suzuka, informaţiile publicate de Sport Bild, potrivit cărora ar intenţiona să părăsească echipa germană la finalul sezonului pentru a merge la McLaren.

66 afișări
Imaginea articolului Ross Brawn spune că nu intenţionează să plece de la Mercedes AMG

Ross Brawn, team principal la Mercedes AMG (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am avut nicio discuţie cu Honda sau cu McLaren despre viitor. Nu intenţionez să plec nicăieri", i-a declarat Brawn unui jurnalist al publicaţiei Autosport.

Oficialul a admis că există discuţii în cadrul Mercedes cu privire la structura stafului echipei pentru sezonul viitor. "Vorbesc cu Niki (n.r. - Lauda, preşedintele non-executiv) şi cu membrii Consiliului de Administraţie asupra modului de administrare a echipei în viitor, ţinnd cont că acum putem conta şi pe Paddy (n.r. - Lowe, fost director tehnic la McLaren). Fiecare trebuie să înţeleagă rolul lui", a spus Brawn.

Bisăptămânalul Sport Bild a scris, luni, că Brawn va părăsi postul său la finalul acestui sezon pentru a merge la McLaren, unde este dorit de constructorul japonez Honda, care va livra motoarele monoposturilor produse la Woking. Irlandezul Paddy Lowe, fost director tehnic la McLaren-Mercedes, care a fost angajat în vară de Mercedes AMG, ar fi urmat să preia atribuţiile lui Brawn.

La Marele Premiu al Coreei de Sud, care a avut loc week-end-ul trecut, Brawn i-ar fi comunicat decizia de a pleca de la Mecredes lui Niki Lauda, membru al Consiliului de Administraţie, a notat sursa citată. Lauda a dezminţit, la rândul său, cele scrise de publicaţia germană.

Ross Brawn, 59 de ani, este unul dintre cei mai de succes manageri de echipă din Marele Circ. Cele şapte titluri de campion mondial din palmaresul Michael Schumacher au fost obţinute cu Ross Brawn la conducerea Benetton şi Ferrari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici