Roşu: Hattrick-ul din meciul cu Real Madrid, cea mai frumoasă amintire a mea

Fotbalistul echipei Cadiz, Laurenţiu Roşu, a declarat într-un interviu acordat cotidianului AS că pentru el cea mai frumoasă amintire în Spania rămâne hattrick-ul reuşit în urmă cu aproximativ opt ani, în meciul cu Real Madrid.

861 afișări
Imaginea articolului Roşu: Hattrick-ul din meciul cu Real Madrid, cea mai frumoasă amintire a mea

Roşu: Hattrick-ul din meciul cu Real Madrid, cea mai frumoasă amintire a mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Este cea mai frumoasă amintire a mea. Era primul meu meci împotriva Realului. Madrid tocmai câştigase Liga Campionilor. Golurile mele m-au ajutat să câştig afecţiunea tuturor celor din Soria. Cele două fiice ale mele s-au născut acolo (în vârstă de cinci, respectiv şapte ani). După acel meci, oamenii mă opreau pe stradă, la magazine nu mă lăsau să plătesc, la fel în cafenea. Jucam în Spania de doar patru luni. La Numancia am ajuns după ce jucasem şase ani la Steaua. Cu Real Madrid am marcat atunci de trei ori, dar am mai avut ocazii. Cel de-al doilea gol a fost şi cel mai reuşit. Cea de-a treia reuşită am dedicate-o soţiei mele, care era însărcinată", a spus Roşu.

Laurenţiu Roşu a înscris trei goluri în poarta madrilenilor în noiembrie 2000, în perioada în care evolua la Numancia. "La finalul meciului doream să fac schimb de tricouri cu un jucător de la Real Madrid, eu, care aproape că nu vorbeam deloc spaniola. Un oficial al clubului madrilen mi-a spus să merg la tunelul ce duce spre vestiare. Acolo erau Hierro, Geremi, Helguera... Toţi cu figuri foarte serioase. Oficialul madrilen a întrebat cine vrea să facă schimb de tricouri cu mine. Nimeni n-a zis nimic, au tăcut toţi. A trebuit să accepte până la urmă Savio. Am tricoul acum în locuinţa mea din România", a precizat fotbalistul român.

Fosta echipă a lui Roşu, Numancia, va întâlni, sâmbătă seară, formaţia Real Madrid, în etapa a XXI-a a campionatului Spaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici