Roxana Cocoş, locul opt la haltere la JO-2008

Sportiva Roxana Cocoş s-a clasat, luni, pe poziţia a opta, la categoria 58 kg a competiţiei de haltere din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing, informează site-ul oficial al competiţiei.

101 afișări
Imaginea articolului Roxana Cocoş, locul opt la haltere la JO-2008

Roxana Cocoş, locul opt la haltere la JO-2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Roxana Cocoş a ridicat 89 kg la stilul smuls şi 115 kg la aruncat, realizând un total de 204 kg.

Medalia de aur a fost câştigată de Yanqing Chen (244 kg), celelalte două ocupante ale podiumului fiind rusoaica Marina Şainova (227 kg) şi nord-coreeanca Ae O Jong (226 kg).

Sportiva din China a corectat astfel şi recordul olimpic al categoriei la aruncat şi total.

România va mai fi reprezentată la haltere la JO-2008 de Antoniu Buci (62 kg), Răzvan Martin (69 kg - finala B), Alexandru Roşu (69 kg - finala B) şi Răzvan Rusu (77 kg - finala B).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici