Roy Hodgson: Este dezamăgitor că organizarea CM-2018 a revenit Rusiei şi nu Angliei

Antrenorul echipei FC Liverpool, Roy Hodgson, a declarat că este dezamăgit de decizia Comitetului Executiv al FIFA, care a acordat organizarea Cupei Mondiale din 2018 Rusiei şi nu Angliei, şi că este surprins de această hotărâre, informează The Sun.

13 afișări
Imaginea articolului Roy Hodgson: Este dezamăgitor că organizarea CM-2018 a revenit Rusiei şi nu Angliei

Roy Hodgson: Este dezamăgitor că organizarea CM-2018 a revenit Rusiei şi nu Angliei (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Sunt foarte dezamăgit. Pentru mine, 1966 este foarte departe, iar aici, în Anglia, fotbalul înseamnă foarte mult pentru noi. Cred că o Cupă Mondială în Anglia ar fi avut un succes enorm. Avem stadioanele, pasiunea suporterilor şi avem o infrastructură de calitate pentru a găzdui oameni şi a-i trimite de la un meci la altul. Părea ca totul este în favoarea acordării organizării Cupei Mondiale Angliei şi eram destul de încrezător când am început campania că vom reuşi asta", a spus Hodgson.

Managerul englez s-a arătat surprins că organizarea Cupei Mondiale a revenit Rusiei. "Când am auzit că organizarea Cupei Mondiale a revenit Rusiei şi că Anglia a primit doar două voturi am fost şi mai demoralizat", a mai spus el.

Rusia va organiza ediţia din 2018 a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal, potrivit votului exprimat, joi, la Zurich, de cei 22 de membri ai Comitetului Executiv al FIFA.

Celelalte candidate pentru organizarea turneului final al CM din 2018 erau Olanda/Belgia, Spania/Portugalia şi Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici