Rugbistul Julian Savea a scăpat de o condamnare pentru violenţă conjugală

Internaţionalul neo-zeelandez de rugby Julian Savea, component al echipei Wellington Hurricanes, şi-a cerut scuze, vineri, după ce a scăpat de o condamnare pentru violenţă conjugală.

54 afișări
Imaginea articolului Rugbistul Julian Savea a scăpat de o condamnare pentru violenţă conjugală

Julian Savea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Sportivul în vârstă de 23 de ani, care a jucat pentru All Blacks în 18 meciuri-test, a fost în 2012 imaginea unei campanii de luptă împotriva violenţei în familie, intitulată: "Nu este bine".

Savea nu a asistat la audierea de la tribunalul din Wellington, unde s-a anunţat că s-a renunţat la acuzaţiile la adresa sa, însă a dat publicităţii un comunicat prin care le-a cerut scuze familiei sale, fostei sale prietene Dawn Rogers şi organizatorilor campaniei.

Poliţia a acceptat să retragă acuzaţia la adresa sportivului deoarece Savea s-a supus unor sesiuni de consiliere psihologică după incidentul ce a avut loc în aprilie, în locuinţa sa din Wellington.

"Am respectat toate dispoziţiile pentru a-mi schimba comportamentul şi acum vreau un viitor fără violenţă", a menţionat Julian Savea în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici