Rugbistul Mihai Macovei rămâne suspendat două săptămâni

Federaţia Română de Rugby (FRR) a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Mihai Macovei rămâne suspendat două săptămâni, Comisia de Apel hotărând menţinerea sancţiunii în cazul căpitanului "stejarilor" decisă pentru un placaj periculos la Cupa Mondială.

284 afișări
Imaginea articolului Rugbistul Mihai Macovei rămâne suspendat două săptămâni

Mihai Macovei rămâne suspendat două săptămâni (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

"Căpitanul echipei naţionale de rugby a României, Mihai Macovei, a făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină de a-l suspenda pe o perioadă de două săptămâni. Comisia de Apel s-a întrunit sâmbătă dimineaţa, iar după vizionarea fazei în care Mihai a placat periculos, s-a decis menţinerea deciziei iniţiale, în ciuda intervenţiei reprezentanţilor jucătorului şi a World Rugby. Astfel, Macovei va rămâne suspendat pe o perioadă de două săptămâni, acesta putând reveni pe teren începând cu 19 octombrie", se arată pe site-ul frr.ro.

Echipa Românei va disputa, duminică, ultimul său meci de la actuala ediţie a Cupei Mondiale, contra Italiei. Mihai Macovei va fi prezent la stadion, iar în locul său căpitan va fi Valentin Ursache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici