Rui Duarte a revenit la antrenamentele echipei Rapid

Fundaşul dreapta Rui Duarte a revenit la antrenamentele echipei Rapid după o perioadă de 80 de zile în care a absentat nemotivat, el pregătindu-se începând de miercuri alături de ceilalţi componenţi ai lotului condus de Marius Şumudică.

4 afișări

"Sub comanda lui Marius Şumudică se află începând de astăzi şi fundaşul Rui Duarte, care s-a întors la pregătirile echipei giuleştene", informează, miercuri, site-ul oficial al grupării giuleştene.

Rui Duarte a refuzat să se prezinte la reunirea echipei Rapid din 10 ianuarie şi să participe la stagiul de pregătire din Spania din cauza unor restanţe financiare în valoare de 40.000 de euro pe care le avea de recuperat de la fosta echipă FC Braşov. Fundaşul a susţinut că în momentul în care a semnat cu FC Rapid, preşedintele Dinu Gheorghe i-a promis că îi va plăti el datoria. În cele din urmă, Rui Duarte şi-a recuperat datoria câştigând litigiul cu FC Braşov la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF.

Dinu Gheorghe a anunţat în mai multe rânduri că fotbalistul în vârstă de 30 de ani va fi amendat pentru fiecare zi de absenţă, suma totală ridicându-se la câteva zeci de mii de euro.

În altă ordine de idei, FC Rapid a anunţat că meciul din deplasare cu Victoria Brăneşti, programat la 14 aprilie, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, se va disputa la Chiajna, pe Stadionul Concordia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici