Rummenigge: Lewandowski vine la Bayern în 2014

Conducătorul grupării Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat, marţi, că este "foarte optimist" în privinţa venirii la bavarezi a atacantului polonez Robert Lewandowski, pe care Borussia Dortmund a refuzat să-l vândă în această vară.

162 afișări
Imaginea articolului Rummenigge: Lewandowski vine la Bayern în 2014

Robert Lewandowski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte optimist că jucătorul va veni la Bayern Munchen sezonul viitor", a declarat oficialul bavarez la Riva del Garda (Italia), unde gruparea germană se află într-un stagiu de pregătire.

În publicaţia Sport Bild de miercuri, el a asigurat că jucătorul vine în Bavaria peste un an: "Plec de la principiul că acest lucru este clar pentru conducătorii de la Borussia Dortmund".

Atacantul polonez şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Borussia, dar conducătorii au refuzat. Plecarea lui Lewandowski anul viitor va fi însă o operaţiune financiară proastă pentru Dortmund, deoarece jucătorul va pleca liber de contract. Valoarea transferului, în cazul plecării în această vară, ar fi fost de circa 25 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici