Ruptură la vârf: Lionel Messi va pleca de la Paris Saint-Germain

Campionul mondial ar fi aproape de a pleca de la Paris Saint-Germain (PSG) în această vară, în ciuda faptului că a fost de acord să mai rămână încă un an la francezi în timpul Cupei Mondiale.

1284 afișări
Imaginea articolului Ruptură la vârf: Lionel Messi va pleca de la Paris Saint-Germain

Messi, fericit doar în tricoul Argentinei

Contractul superstarului argentinian, care evoluează ca atacant la PSG, expiră la finalul sezonului, iar clubul de fotbal i-a oferit încă un an, a relatat Daily Mail, citând informaţii din mass-media franceză.

Tatăl lui Lionel Messi, Jorge, i-ar fi spus preşedintelui lui Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, că fiul său a fost de acord să rămână la club în timpul Cupei Mondiale din Qatar din iarna trecută, unde Messi a condus Argentina spre glorie.

Cu toate acestea, publicaţia franceză L'Equipe a relatat că Messi şi clubul sunt "aproape de divorţ", legenda argentiniană plănuind să plece la finalul sezonului, după ce discuţiile din ultimele săptămâni nu au făcut decât să îndepărteze şi mai mult cele două părţi.

După ce a petrecut anul 2021 la Paris, familia lui Messi ar fi dorit să se întoarcă la Barcelona, în Spania, unde şi-a petrecut întreaga carieră înainte de a se transfera la PSG.

Pentru ca PSG să respecte cerinţele Fair Play-ului Financiar, Messi trebuie să accepte o reducere a salariului cu 25% din uriaşul său contract anual de 25,6 milioane de lire sterline (31,9 milioane de dolari).

De asemenea, Messi ar fi dorit asigurări din partea Paris Saint-Germain că managerii şi jucătorii pot rămâne la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, PSG nu a reuşit încă să atenueze îngrijorările sale.

Şi AFP anunţă că Lionel Messi va părăsi „probabil” PSG la sfârşitul sezonului, conform unei surse apropiate clubului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lionel messi,
psg,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici