Rusescu: Sper că pot ajuta FC Sevilla să câştige meciuri şi trofee

Atacantul Raul Rusescu, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu FC Sevilla, a declarat că îşi doreşte să ajute echipa spaniolă să câştige meciuri şi trofee, afirmând că acest transfer i-a adus o motivaţie în plus.

226 afișări
Imaginea articolului Rusescu: Sper că pot ajuta FC Sevilla să câştige meciuri şi trofee

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Visul unui fotbalist este să marcheze la toate echipele pe la care trece. Sper că pot ajuta FC Sevilla să câştige meciuri şi trofee. Sunt fericit să fiu aici, FC Sevilla este o mare echipă din Spania, este o motivaţie pentru mine şi sunt foarte fericit. Sevilla este o mare echipă care a câştigat Liga Europa şi Supercupa Spaniei... Are jucători buni, un public minunat şi sper să fac treaba bună", a declarat Rusescu, conform site-ul sevillacf.es.

Raul Rusescu a efectuat marţi vizita medicală şi va fi prezentat oficial miercuri, la ora locală 12.00.

Golgheterul Ligii I, Raul Rusescu, a fost transferat de la Steaua la echipa FC Sevilla (locul 9 în Primera Division în sezonul recent încheiat). Lui Rusescu i s-a fixat o clauză de reziliere a contractului în valoare de 40 de milioane de euro.

Rusescu, care va împlini 25 de ani la 9 iulie, a mai evoluat în cariera sa la echipele CSM Râmnicu Vâlcea, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni şi Unirea Urziceni. El este la Steaua din vara anului 2011. În ultima ediţia a Ligii I, Rusescu a marcat 21 de goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici