Rusia s-a calificat în sferturi la Euro-2008

Reprezentativa Rusiei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal din Elveţia şi Austria, în urma victoriei cu scorul de 2-0 din partida disputată, miercuri, împotriva naţionalei Suediei, în grupa D a competiţiei.

10 afișări
Imaginea articolului Rusia s-a calificat în sferturi la Euro-2008

Rusia s-a calificat în sferturi la Euro-2008 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rusia încheie grupa D pe locul 2, cu 6 puncte, în urma Spaniei, care în ultima partidă a învins, cu scorul de 2-1, campioana europeană en-titre, Grecia, care părăseşte competiţia fără să fi acumulat vreun punct.

Spania este a treia echipă care ajunge în sferturile Euro-2008 cu maximum de puncte, 9, după Croaţia şi Olanda.

Suedia a ocupat locul 3, cu trei puncte, iar Grecia s-a clasat a patra în grupa D.

Rusia va juca în sferturile de finală cu Olanda, câştigătoarea grupei C, în timp ce Spania va întâlni Italia, locul doi în grupa C, din care a făcut parte şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici