Ruşinea istorică păţită de Bayern Munchen în Cupa Germaniei

  • Bayer Munchen a suferit miercuri seara o înfrângere umilitoare în Cupa Germaniei, fiind învinsă în şaisprezecimile de finală de Borussia Munchengladbach cu un drastic 5-0. Bavarezii au jucat cu titularii de bază, în frunte cu Lewandowski.
  • Bavarezii au jucat cu titularii de bază, în frunte cu golgheterul polonez Robert Lewandowski, unul dintre favoriţii la „Balonul de Aur”.
  • Bayern Munchen este lider în Germania şi în grupa de Liga Campionilor din care mai fac parte Barcelona, Dinamo Kiev şi Benfica Lisabona.
4121 afișări
Imaginea articolului Ruşinea istorică păţită de Bayern Munchen în Cupa Germaniei

Robert Lewandowski

Aflată în mijlocul dezbaterii privitoare la refuzul lui Joshua Kimmich de a se vaccina, Bayern Munchen a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria ei, în Cupa Germaniei, fiind eliminată, la fel ca şi cu un an în urmă, în turul doi al competiţiei.

De data aceasta „călăii” au fost cei de la Borussia Munchengladbach, aflaţi momentan pe locul 12 în Bundesliga, cu 11 puncte.

Gazdele au rezolvat meciul în primele 21 de minute, Koné deschizând scorul în minutul 2, pentru ca mai apoi, Bensebaini să facă dubla în minutele 15 şi 21, golul de 3-0 fiind marcat din penalty.

Embolo a realizat şi el dubla, în interval de 6 minute, la scurt timp după revenirea de la cabine, marcând în minutele 51 şi 57.

Singura veste bună a zilei de miercuri pentru bavarezi este că Lucas Hernandez nu va merge la închisoare, după ce acesta fusese iniţial condamnat la detenţie în Spania, pentru încălcarea unui ordin de restricţie.

Un tribunal din Madrid a acceptat miercuri apelul jucătorului francez, comunicând următoarele:

"Considerăm că apelul ar trebui să fie admis şi ordinul de a intra în închisoare suspendat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici