Ruşinos - Fanii lui Man Utd atacă familia Glazer care nu a fost la funeraliile lui Sir Bobby Charlton

Familia Glazer este din nou ţinta furiei fanilor lui Manchester United, deoarece proprietarii clubului au ales să nu participe luni la înmormântarea lui Sir Bobby Charlton.

136 afișări
Imaginea articolului Ruşinos - Fanii lui Man Utd atacă familia Glazer care nu a fost la funeraliile lui Sir Bobby Charlton

Ruşinos - Fanii lui Man Utd atacă familia Glazer care nu a fost la funeraliile lui Sir Bobby Charlton

Aproximativ 1.000 de persoane îndurerate s-au înghesuit în Catedrala din Manchester, iar alte mii de persoane s-au aliniat pe străzile din jurul centrului oraşului şi pe Old Trafford pentru a aduce un omagiu unuia dintre cei mai emblematici jucători ai fotbalului englez.

Omagiile au fost conduse de Sir Alex Ferguson după o ceremonie la care au participat jucători din trecut şi din prezent, precum şi reprezentanţi ai altor cluburi.

Nu a fost prezent, însă, niciun membru al familiei Glazer. O absenţă care i-a înfuriat pe mulţi fani ai lui United.

Într-o declaraţie publicată de grupul de fani The 1958 se arată astfel: "Nu este o surpriză reală faptul că nimeni din familia Glazer nu pare să se fi deranjat să îşi prezinte respectul la înmormântarea celui care a fost probabil cel mai mare jucător al nostru. Glazerii au dovedit de nenumărate ori că sunt înstrăinaţi de clubul de fotbal şi de baza de fani, iar acesta este doar un alt exemplu ruşinos.

"Cred că putem vorbi în numele majorităţii fanilor că ne bucurăm că nu au provocat nicio distragere nedorită a atenţiei. Ei nu ar fi fost bineveniţi pentru un om care a întruchipat tot ceea ce este bun la clubul nostru. Onoare, integritate şi demnitate. Cu toate acestea, este dezamăgitor că nu a existat nicio declaraţie publică din partea lor astăzi sau despre trista dispariţie a lui Lady Cathy [Ferguson, soţia lui Sir Alex Ferguson]".

Absenţa celor de la Glazer a fost anticipată şi, după cum recunoaşte declaraţia grupului, ar fi reprezentat o distragere nedorită a atenţiei într-o zi solemnă.

Dar, în timp ce proprietarii se aflau în mod clar într-o situaţie fără ieşire în ceea ce priveşte prezenţa lor, este în mod clar o acuzaţie tristă la adresa administrării clubului faptul că, într-o zi în care cel mai emblematic jucător al clubului a fost înmormântat, niciunul nu a onorat cu prezenţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici