S-a aflat cine a aruncat fularul cu torţe! Vezi ce riscă jucătorul dinamovist

Spectacolul pirotehnic al dinamoviştilor şi deconspirarea uneia dintre modalităţile prin care fanii ajung în posesia torţelor aduc în prim-plan un nou duel între Steaua şi Dinamo, de data aceasta locul de disputare fiind birourile Jandarmeriei şi ale LPF-ului. ProSport a aflat că organele de ordine vor crea o comisie formată din jandarmi şi poliţişti ca să descopere ce jucător al lui Dinamo deţinea fularul cu torţa adusă drept probă de un jandarm. Fotbaliştii ar putea fi chemaţi la audieri în funcţie de raportul final.

30 afișări
Imaginea articolului S-a aflat cine a aruncat fularul cu torţe! Vezi ce riscă jucătorul dinamovist

S-a aflat cine a aruncat fularul cu torţe! Vezi ce riscă jucătorul dinamovist

Oficialii Stelei au depus ieri la sediul LPF o cerere prin care vor ca jucătorii lui Dinamo să fie suspendaţi şi judecaţi pentru introducerea torţelor pe stadion. Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală s-au întâlnit ieri cu Paul Mincu, secretar general al comisiilor LPF. Cei doi au venit chiar cu un fular şi cu o minge umplută cu petarde.

Steaua: "Vrem suspendarea jucătorilor"


"Nu doresc ca meciul să fie câştigat de noi la masa verde pentru că nici nu există în regulament o asemenea sancţiune care să se încadreze în acest caz, dar, în schimb, se specifică clar faptul că persoanele care introduc pe stadion obiecte pirotehnice vor fi interzise. Avem raportul Jandarmeriei, în care se regăseşte informaţia că torţele, fumigenele, petardele folosite de galeria lui Dinamo în meciul de luni au intrat în posesia acesteia prin intermediul fotbaliştilor, care au aruncat fulare şi mingi conţinând aceste obiecte pirotehnice", le-au explicat steliştii celor de la ligă. Cazul va fi judecat vineri de către Comisia de Disciplină.

Surse din cadrul Ligii susţin însă că steliştii au şanse mici de reuşită cu acest demers al lor şi mai mult succes ar avea în plan penal decât sportiv. Dinspre Jandarmerie am aflat că s-a creat o comisie specială care a strâns toate probele video pentru a depista cine deţinea fularul care a ajuns la organele de ordine.

Citeşte mai multe despre spectacolul pirotehnic al dinamoviştilor pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici