S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao

  • Lionel Messi a fost suspendat pentru două meciuri, după ce a lovit un adversar în finala Supercupei Spaniei.
  • Atacantul Barcelonei risca o suspendare de până la 12 meciuri pentru gestul său din meciul cu Athletic Bilbao pe care Barcelona la pierdut cu 2-3.
  • Totuşi comitetul federaţiei spaniole de fotbal nu a considerat incidentul ca fiind foarte grav şi a aplicat o pedeapsă mai puţin severă.
2690 afișări
Imaginea articolului S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao

S-a decis: Suspendarea primită de Messi după gestul său din meciul cu Athletic Bilbao

Messi a fost eliminat în trecut de două ori în timp ce juca la echipa naţională a Argentinei, inclusiv la câteva secunde după debutul său într-un amical împotriva Ungariei în 2005. Cealaltă eliminare a venit în Copa America 2019 într-un meci împotriva Chile. De asemenea, a fost eliminat o dată în timp ce juca pentru echipa "B" a Barcelonei, relatează AP.

Arbitrul Gil Manzano a declarat în raportul său despre meci că Messi şi-a lovit adversarul cu „forţă excesivă” în timp ce mingea nu era lângă el.

Messi va rata meciul Barcelonei împotriva clubului Cornellà din divizia a treia în Copa del Rey şi meciul împotriva lui Elche în liga spaniolă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici