S-a hotărât cu cine va juca Simona Halep în turul secund al turneului Masters de la Miami

Simona Halep va juca cu Naomi Osaka în turul secund al turneului Masters de la Miami, după ce sportiva niponă a reuşit să se impună în disputa cu Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3, în primul tur al competiţiei.

3223 afișări
Imaginea articolului S-a hotărât cu cine va juca Simona Halep în turul secund al turneului Masters de la Miami

S-a hotărât cu cine va juca Simona Halep în turul secund al turneului Masters de la Miami (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi la turneul de la Miami. Românca aflată pe locul cinci în clasamentul WTA o va întâlni pe Naomi Osaka, din Japonia. În disputele directe, Simona Halep conduce cu 1-0, după ce s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-3, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Simona Haep se află pe aceeaşi parte de tablou cu liderul mondial Angelique Kerber, pe care o poate întâlni în semifinale.

Sportiva originară din Constanţă, aflată pe locul 5 în clasamentul mondial, a fost eliminată în turul al treilea al turneului de la Indian Wells, scor 3-6, 3-6, de Kristina Mladenovic (locul 26 WTA).

Irina Begu este cap de serie numărul 28 la turneul Masters de la Miami. Sportiva româncă va evolua în turul secund cu Lara Arruabarrena, care a trecut, scor 7-5, 6-1, pe Natalia Vikhlyantseva. În partidele directe, scorul este egal, 1-1. Ultima dată s-a impus Irina Begu, pe 4 ianuarie 2016, scor 6-2, 6-3, în primul tur al turneului de la Shenzen.

Turneul Premier Mandatory de la Miami este dotat cu premii totale în valoare de 6,8 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici