Prosport: Simona Halep, NEPREGĂTITĂ mental pentru meciul cu Mladenovic de la Indian Wells? Două reacţii ale Simonei au stârnit murmure DEZAPROBATOARE în tribune

Halep, nepregătită mental pentru meciul cu Mladenovic de la Indian Wells? Două reacţii ale Simonei au stârnit murmure dezaprobatoare în tribune.

8186 afișări
Imaginea articolului Prosport: Simona Halep, NEPREGĂTITĂ mental pentru meciul cu Mladenovic de la Indian Wells? Două reacţii ale Simonei au stârnit murmure DEZAPROBATOARE în tribune

Prosport: Simona Halep, NEPREGĂTITĂ mental pentru meciul cu Mladenovic de la Indian Wells? Două reacţii ale Simonei au stârnit murmure DEZAPROBATOARE în tribune (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Foto)

Simona a uitat scorul într-un moment important

Primul moment bizar s-a petrecut la 5-3 în primul set, după ce Mladenovic s-a desprins la două game-uri pe tabelă.

Deşi mai era de jucat încă un game până la pauză, Halep a uitat cât e scorul şi s-a aşezat pe scaunul de odihnă.

Arbitrul meciului a sesizat imediat, atenţionând-o pe a 4-a favorită: "Simona, trebuie să joci în continuare, e 5-3!".

Debusolată, constănţeanca s-a întors pe teren, dar nu a mai durat mult până la pauza pe care şi-o dorea, pentru că franţuzoaica a închis repede setul.

Reacţia nervoasă din setul secund

A doua ieşire a Simonei a fost una nervoasă şi a avut loc în setul secund, la 3-2 pentru adversară. După mai multe mingi de break ratate cu uşurinţă, Halep şi-a ieşit din fire şi a izbit cu racheta de pământ.

Din acel moment, jocul ei s-a prăbuşit total, iar Kiki şi-a adjudecat următoarele două game-uri. Atitudinea negativă a jucătoarei noastre poate fi explicată cu greu, ţinând cont că în primul meci de la Indian Wells, contra Donnei Vekic (scor 6-4, 6-1), a tratat fiecare moment cu maximă seriozitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici