S-a reluat Liga Florilor. Campioana Rapid învinge categoric SCM Craiova

Liga Florilor s-a reluat duminică, după pauza impusă de Campionatul European, unde reprezentativa României a terminat pe locul 12. În primul meci al etapei a 8-a, Rapid Bucureşti a câştigat pe teren propriu confrutarea cu SCM Craiova, scor 35-19 (14-10).

142 afișări
Imaginea articolului S-a reluat Liga Florilor. Campioana Rapid învinge categoric SCM Craiova

S-a reluat Liga Florilor. Campioana Rapid învinge categoric SCM Craiova

Sala „Rapid” a găzduit duminică primul meci al etapei a 8-a a Ligii Florilor. Campioana Românie nu a avut nicio emoţie, chiar dacă la pauză avantajul a fost doar de 4 goluri, după ce giuleştencele au avut şi +7 pe tabelă.

Repriza secundă a fost la discreţia gazdelor, care au marcat în 30 de minute cât pentru un meci întreg, cele 21 de goluri reuşite fiind contracarate de doar altele 9 din partea oltencelor.

Craiovencele au avut o cădere chiar în primele minute ale reprizei, primind 8 goluri consecutiv (22-11), diferenţa maximă ajungând şi la 17 goluri (32-15).

Pentru Rapid, partida a fost o încălzire pentru meciul de sâmbăta viitoare, când va întâlni în Liga Campionilor pe Gyor ETO, în deplasare.

După acest meci, Rapid este pe locul 4, cu 16 puncte, în timp ce SCM Craiova e pe locul 8, cu 9 puncte şi ar putea fi depăşită de Măgura Cisnădie, care are meci pe teren propriu cu HC Zalău.

 

Programul etapei a opta din Liga Florilor:

Rapid Bucureşti – SCM Universitatea Craiova 35-19 (14-10)

SCM Gloria Buzău – Minaur Baia Mare, luni, ora 19.15,
Măgura Cisnădie – HC Zalău, marţi, ora 18.00,
CSM Bucureşti – CSM Galaţi, miercuri, ora 17.00,
CSM Slatina – Dunărea Brăila, duminică, ora 11.00,
Dacia Mioveni – Gloria Bistriţa-Năsăud, duminică, ora 17
CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea – urmează a fi anunţată ora şi data.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici