S-a stabilit prima finalistă de la Campionatul Mondial feminin de handbal

Naţionala feminină de handbal a Norgeviei a dispus dramatic, vineri seară, de Danemarca, după două reprize de prelungiri, scor 29-28.

413 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit prima finalistă de la Campionatul Mondial feminin de handbal

S-a stabilit prima finalistă la Campionatul Mondial feminin de handbal

Norvegia este la un singur meci de păstrarea trofeului suprem. În duelul 100% nordic din semifinale, Norvegia a dispus de Danemarca, scor 29-28.. 

Partida Norvegia-Danemarca a fost decisă după prelungiri. La finalul celor 60 de minute scorul a fost egal, 23-23. Danezele au condus la pauză cu 14-9, dar norvegiencele au revenit în partea a doua şi au egalat.

În prelungiri, a fost în continuare echilibru. Norvegia-Danemarca s-a încheiat cu scorul 29-28, golul victoriei fiind marcat de Henny Reistad în ultima secundă. Arbitrii au analizat faza cu ajutorul sistemului video şi au decis că golul este valabil.

Cea de a doua finalistă a Campionatului Mondial de handbal va fi decisă în partida Franţa-Suedia. Aceasta va avea loc vineri seara, de la ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici