Să înceapă show-ul la masa de snooker! Campionatul Mondial de Snooker începe astăzi

  • Campionatul Mondial de Snooker începe astăzi la teatrul Crucible din Sheffield
  • Judd Trump este deţinătorul trofeului şi va încerca să oprească un blestem ce datează de 43 de ani
  • Anthony Hamilton s-a retras cu o zi înainte de startul turneului de teama coronavirusului
721 afișări
Imaginea articolului Să înceapă show-ul la masa de snooker! Campionatul Mondial de Snooker începe astăzi

Sursa foto: profimedia

Cei mai buni 31 de jucători de snooker se luptă pentru marele trofeu începând de astăzi. Trebuiau să fie 32 de ani, însă Anthony Hamilton a zis 'pas' în ultima clipă. Suferă de astm şi se teme să nu ia coronavirus de la fanii care se vor afla în tribune. E primul sport din Marea Britanie care permite accesul fanilor într-o arenă.

Deţinătorul trofeului e englezul Judd Trump şi încearcă să rupă un blestem vechi de 43 de ani - niciodată un jucător care a devenit în premieră campion mondial nu a reuşit să-şi apere trofeul anul următor. Trump va intra primul în arenă şi promite spectacol pentru privitori.
Judd Trump - campion mondial 2019: În mintea mea, încă de când eram tânăr m-am gândit la public, la ce se gândesc, dacă le place. Mereu am vrut să fac show pentru ei şi este mereu acest lucru în mintea mea când sunt la masă. Nu vreau să se plictisească cineva. Pentru mine e foarte important să trec de primul obstacol. Nu vreau să merg şi să pierd în primul joc.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici