Sabău: Am pierdut ruşinos

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, că înfrângerea suferită în meciul de pe teren propriu cu SC Vaslui, scor 0-3, este una ruşinoasă.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am pierdut ruşinos

Sabău: Am pierdut ruşinos (Imagine: Mediafax Foto)

"Am pierdut ruşinos. Ar fi trebuit să jucăm altfel. Încă sunt jucători care nu sunt pregătiţi sută la sută, care au venit târziu, care pot juca un meci bun, cum a fost la Craiova, dar fiind nepregătiţi au oscilaţii de la bine la slab. Voinţă a fost, dar la 3-0 nu mai poţi vorbi dacă oaspeţii au meritat sau nu victoria. Au fost dârzi ca noi, au câştigat majoritatea duelurilor şi înseamnă că au câştigat pe merit. Concluziile sunt că suferim la capitolul pregătire fizică, iar jocul merge destul de prost", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău susţine că situaţia echipei este critică, după al cincilea eşec suferit pe propriul teren în acest sezon. "Trebuie să realizăm că ne facem de ruşine toţi. Eu sunt responsabil de ce se întâmplă la echipă, îmi asum această răspundere şi va trebui să facem o analiză corectă. Lucrurile sunt complicate, iar dacă nu reacţionăm şi nu venim cu dorinţă de revanşă atunci ne va fi cel mai greu. Îmi doresc să avem rezultate, să ne salvăm şi ar fi dezamăgitor pentru mine să nu reuşesc. Nimic nu e terminat, dar trebuie să arătăm altfel. Ceva trebuie să se întâmple. Situaţia e critică, chiar foarte critică, sunt realist. Trebuie să dăm ce avem mai bun, poate asta e maximum, dar vom vedea la final care sunt limitele noastre", a precizat antrenorul.

Fostul internaţional a menţionat că este sigur de faptul că va reuşi să salveze Gloria Bistriţa de la retrogradare. "Nu este sfârşitul lumii. Sunt oameni care vor analiza ce am făcut, iar la vară vor trage concluzia dacă merită să continue cu mine. O să mă implic şi mai mult şi sunt convins că o să salvez această echipă. Oricum, nu o să mai fac la altă echipă ce am făcut la Gloria în patru ani, mă las repede de antrenorat dacă de fiecare dată o iau de la capăt. Viorel Moldovan e la o echipă cu ambţii şi perspective. Eu nu am avut şansa lui, eu când am început am luat-o de la C, de la D, la echipe cu buget limitat", a mai spus Sabău.

Citeşte şi:

Gloria Bistriţa - FC Vaslui, scor 0-3

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici