Sabău: Câştigătoarea partidei FCM Tg. Mureş - Gloria Bistriţa se va salva de la retrogradare

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că învingătoarea partidei pe care formaţia sa o va disputa pe teren propriu cu Gloria Bistriţa se va salva de la retrogradare în proporţie de 95 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

"Cine va câştiga partida dintre FCM Târgu Mureş şi Gloria Bistriţa în proporţie de 95 la sută se va salva de la retrogradare. Este un joc foarte greu, între două echipe care nu şi-au îndeplinit încă obiectivul. Noi încercăm să ne revenim după rezultatul şi mai ales jocul cu Dinamo. Bistriţa a arătat bine în ultimele jocuri, e o echipă de contraatac în care un jucător precum Cavalli, care vine dintr-un campionat unde nu a jucat prea mult, poate face diferenţa la noi. Este bine pentru Bistriţa care are un astfel de atacant, dar foarte rău pentru fotbalul românesc. Înseamnă că avem un campionat destul de modest", a spus Sabău.

Echipa FCM Târgu Mureş întâlneşte, sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu, formaţia Gloria Bistriţa într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici