Sabău: Cred că este un punct meritat

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri seară, că formaţia Gloria Bistriţa a obţinut un punct meritat în meciul cu CFR Cluj, scor 2-2, din etapa a XXIV-a a Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Sabău: Cred că este un punct meritat

Sabău: Cred că este un punct meritat

"Am ajuns la retrogradare şi ni s-au schimbat obiectivele. A fost un meci greu, împotriva echipei campioane, am avut ocazii. Cred că este un punct meritat. Jucătorii clujeni au fost iritaţi, supăraţi, aşa e când jocul s-a pierdut în ultimele secunde. Pot să zic că jucătorii şi-au arătat muşchii. Se întâmplă peste tot. Am vrut să liniştesc spiritele, nu e normal să se întâmple aşa. CFR are şanse la titlu, e echipă valoroasă, care a investit mult. Îi respect pe aceşti oameni, chiar dacă uneori i-am iritat. Nu cred că trebuie să se încheie aşa, mai ales că sunt mulţi jucători de la Cluj", a declarat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a afirmat că nu i-a plăcut faptul că au apărut informaţii conform cărora ar avea o înţelegere cu Rapid. "Sunt numai minciuni. N-am discutat cu Copos, spuneţi-mi şi ce gândesc jucătorii, când echipa e la retrogradare şi în ziar apare că Sabău pleacă la Rapid. Eu am contract până în vară, apoi vedem ce se va întâmpla. Mi-am propus multe şi nu le-am dus la bun final", a spus Sabău.

Tehnicianul bistriţenilor vrea ca noul selecţioner să fie Gheorghe Hagi. "Aş dori foarte mult ca Hagi să fie următorul antrenor al naţionalei, însă mă gândesc cu greu cum ar fi tratat, dacă nu ar avea rezultate. Hagi ştie să reconstruiască o echipă, lucrează bine cu tinerii", a spus Sabău.

Campioana României, CFR Cluj, a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici