Sabău: Este un rezultat nedrept, meritam cel puţin un egal

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, sâmbătă, că Gloria Bistriţa ar fi meritat "cel puţin un egal" în meciul cu Rapid, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în etapa a XIX-a a Ligii I, însă a subliniat că diferenţa a fost făcută de pragmatismul, experienţa şi valoarea oaspeţilor.

1 afișare
Imaginea articolului Sabău: Este un rezultat nedrept, meritam cel puţin un egal

Sabău: Este un rezultat nedrept, meritam cel puţin un egal

"Rezultatul este nedrept, am fi meritat cel puţin un egal. În prima repriză am jucat mai bine, am avut iniţiativă, dar totuşi am jucat cu o echipă foarte valoroasă. Ca joc, ar fi trebuit să câştigăm. Rapid a avut două ocazii şi a înscris, inclusiv din 11 metri. Rapid este o echipă care a ştiut foarte bine să se apere şi să joace pe contraatac, unde are jucători foarte buni. Astăzi a făcut diferenţa pragmatismul, experienţa lor şi valoarea. Chiar dacă am avut tăria să revenim şi chiar dacă ne-am creat câteva situaţii periculoase, au fost mai buni decât noi", a spus Sabău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul formaţiei bistriţene a apreciat că aspectul jocului a fost afectat de starea terenului, care a fost îngheţat. "Normal nu trebuia să jucăm pe un astfel de teren, dar contează mai puţin acest lucru. Avem nevoie de terenuri bune pentru că în campionat se joacă prea târziu. Au trecut atâţia ani şi nu am reuşit să înţelegem că în această perioadă nu se poate juca fotbal. Nu ştiu unde vom juca în retur, dar trebuie să refacem terenul", a precizat Sabău, adăugând că săptămâna viitoare va discuta cu conducerea clubului despre acest aspect.

Întrebat dacă victoria Rapidului de sâmbătă este o revanşă a antrenorului Mircea Rednic, care a plecat de la Dinamo în urma unui eşec în faţa Gloriei, Sabău a răspuns: "Nu cred că l-am demis eu pe Rednic. Am obţionut o victorie meritată cu Dinamo, problemele sunt ale lor. Nu l-a demis Sabău pe Rednic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici