Sabău îşi prelungeşte contractul cu FCM Târgu Mureş cu încă un an

Directorul Fotbal Club Municipal Târgu Mureş, Aurelian Băbuţan, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va semna, în cursul acestei zile, prelungirea contractului cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

75 afișări
Imaginea articolului Sabău îşi prelungeşte contractul cu FCM Târgu Mureş cu încă un an

Sabău îşi prelungeşte contractul cu FCM Târgu Mureş cu încă un an (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit directorului FCM Târgu Mureş, rămânerea lui Ioan Ovidiu Sabău la echipă era unul dintre obiectivele importante ale clubului, mai ales că tehnicianul era dorit şi de alte formaţii.

"De azi sunt liniştit, pentru că unul dintre obiectivele importante era rămânerea domnului Sabău. Au fost discuţii, dânsul şi-a dat acceptul. Mai erau şi alte echipe din România care şi l-ar fi dorit, ştiam de la început că este un om de onoare, ne-a şi demonstrat-o, iar astăzi urmează să se parafeze prelungirea contractului pentru încă un an", a spus Băbuţan, care a adăugat că Sabău a rămas "în condiţii financiare mai mici" decât anul trecut.

Potrivit lui Băbuţan, Sabău nu a cerut nimic pentru el, ci doar pentru echipă şi împreună vor să facă "lucruri îndrăzneţe la Târgu Mureş".

El a adăugat că Sabău a pus condiţia plăţii la zi a jucătorilor şi a asigurării unui teren de antrenament.

În aceeaşi conferinţă, Ioan Ovidiu Sabău a spus că în pauza competiţională a înlocuit circa jumătate din lot, achiziţionând noi fotbalişti cu investiţii minime, de circa 170.000 euro, şi că îşi asumă responsabilitatea dacă aceştia nu vor confirma.

El a refuzat să precizeze de la ce echipe a mai primit oferte pentru a antrena.

Sabău a preluat conducerea tehnică a echipei FCM Târgu Mureş vara trecută şi sub conducerea sa formaţia ardeleană a încheiat ediţia 2010/2011 a Ligii I pe locul 9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici