Sabău: Nu cred că steliştilor le va fi frică de noi

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că nu numai echipa sa a învins-o de-a lungul timpului pe Steaua şi din această cauză nu crede că "roş-albaştrii" se vor teme în meciul de joi, din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Nu cred că steliştilor le va fi frică de noi

Sabău: Nu cred că steliştilor le va fi frică de noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu numai Gloria a bătut Steaua. Au mai fost şi alte echipe, deci nu cred că le va fi frică de noi. Nu ştiu cât de important este pentru Steaua meciul cu noi, pot spune cât de important este pentru mine. E foarte important fiindcă avem meciuri foarte grele. Sunt echipe care nu cedează, care mai speră că se vor salva de la retrogradare, deci încă se mai joacă. Mai sunt şapte jocuri şi fiecare echipă trebuie să trateze fiecare meci serios", a spus Sabău.

Tehnicianul Gloriei Bistriţa crede că meciul cu Steaua va fi unul greu, fiindcă formaţia antrenată de Marius Lăcătuş este "o echipă foarte bună, cu rezultate de excepţie în ultimele meciuri". "Steaua este în formă, aşa că meciul nu va fi uşor. Jucăm într-un moment cheie, dar pentru noi, nu pentru ei, în care noi mai trebuie să facem 3-4 puncte să putem fi salvaţi de la retrogradare", a declarat Sabău, care crede că steliştii nu îşi fac probleme pentru întâlnirea de joi de la Reghin.

În ceea ce priveşte faptul că Gloria nu joacă pe teren propriu, Sabău a declarat că acest lucru defavorizează echipa sa, care nu are sprijinul suporterilor de acasă. "E un dezavantaj pentru noi că jucăm la Reghin. E altceva când joci acasă şi altceva când joci toate jocurile în deplasare. Publicul va fi de partea Stelei, fiindcă la meci vor veni foarte mulţi suporteri stelişti, dar dacă noi ne vom comporta foarte bine în timpul jocului, cred că vom putea câştiga publicul de partea noastră", a adăugat antrenorul Gloriei.

Ioan Ovidiu Sabău susţine că nu a fost nevoie să prevină oficialii Avântului Reghin să ia măsuri sporite de securitate după manifestările violente ale steliştilor de la meciul de anul trecut, fiindcă aceştia ştiu la ce să se aştepte. "Atunci, la Bistriţa, a fost un moment cu nervozitate şi supărare. Miza a fost de asemenea foarte mare, iar jucătorii ambiţioşi. Şi acum există miză. Am înţeles că domnul Becali consideră acest meci foarte important, dar şi noi ne luptăm să obţinem un rezultat bun", a adăugat Sabău.

Antrenorul a confirmat informaţia potrivit căreia elevii săi joacă pentru o primă mai mare. "Contează mai puţin prima la astfel de jocuri. E mai important meciul în sine, că jucăm cu Steaua. Pentru noi, să joci în faţa unui public de 4.000-5.000 de oameni e foarte mult. O să vedem ce primă iau. Nu este un joc ca toate celelalte şi vom încerca să-i stimulăm fiindcă este un joc mai greu", a spus Sabău.

Meciul Gloria Bistriţa-Steaua Bucureşti se va disputa joi, de la ora 17.00, pe stadionul Avântul Reghin. Preţul unui bilet de intrare este de 50 de lei, spre deosebire de restul partidelor din campionat jucate de Gloria la Reghin la care intrarea a fost de 20 de lei. Măsurile de securitate la meci vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din Târgu Mureş, de poliţişti şi de o firmă de pază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici