Sabău: Nu mai pot să spun că nu a fost blat, la ce s-a întâmplat în repriza a doua

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, la finalul partidei pe care formaţia sa a pierdut-o, marţi, în deplasare, cu Dinamo, scor 0-5, că nu poate spune că nu a fost blat, după cum a decurs jocul în repriza secundă a meciului.

9 afișări
Imaginea articolului Sabău: Nu mai pot să spun că nu a fost blat, la ce s-a întâmplat în repriza a doua

Sabău: Nu mai pot să spun că nu a fost blat, la ce s-a întâmplat în repriza a doua (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut o primă repriză în care ne-am creat câteva ocazii de a marca, însă partea a doua nici nu o pot caracteriza. A fost o nesimţire crasă, nu pot accepta ca jucătorii să se comporte aşa, să te faci de râs. Îmi este ruşine! Eu, ca om, ca antrenor, nu pot accepta să fiu umilit aşa. Pur şi simplu, jucătorii mei au stat pe teren. Nici nu mai pot să le iau apărarea. Ce să le spun? Sigur o să ne acuze toată lumea că meciul a fost blat în repriza a doua. Mai pot să spun eu că nu a fost, la ce s-a întâmplat pe teren? Le-am şi spus jucătorilor mei că mi-e şi jenă să apar în faţa opiniei publice şi să comentez diferenţa între prima şi a doua repriză. Sunt trist, e ruşinos, sunt foarte supărat pe jucători şi pe ce s-a întâmplat. Nu vreau să spun mai multe, dar nu poţi arăta ca o echipă de fotbal în halul ăsta. Sper să le fie şi jucătorilor ruşine, să fie şi ei la fel de afectaţi ca mine. Eu am crezut şi că pot câştiga acest meci, dar dacă numai eu cred asta, nu se poate face nimic. Eu nu joc, sunt doar pe bancă. Voi analiza la rece, să vedem ce este de făcut, pentru că o echipă de liga I nu poate să apară aşa, nu face cinste fotbalului. Nu plec până în vară de la Bistriţa; apoi voi vedea ce voi face", a declarat Sabău.

Întrebat cine ar putea să preia postul de selecţioner al României, Sabău a răspuns: "Hagi este cel mai în măsură, la momentul actual, să antreneze echipa naţională. A demonstrat asta, a crescut foarte mulţi tineri şi are capacitatea de a munci cu tinerii. Dacă nu reconstruim echipa naţională, de fiecare dată vom păţi la fel ca acum, când nu avem jucători. Nu s-a pus problema să preiau echipa naţională, nu am discutat cu nimeni. Deocamdată, nu visez la echipa naţională".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici