Sabău: O să renunţ la unii jucători

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, sâmbătă, că va renunţa la unii jucători, pentru că este nemulţumit de starea de spirit arătată de aceştia în partida pe care Gloria Bistriţa a pierdut-o, în deplasare, scor 0-2, în faţa formaţiei Farul Constanţa, în etapa a VI-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Sabău: O să renunţ la unii jucători

Sabău: O să renunţ la unii jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Prea uşor am primit atât primul gol, cât şi pe al doilea. Facem şi noi ce putem. Unii ştiu să facă spectacol, alţii intră să îşi facă treaba. În România, spectacolul iese mai puţin. Din păcate, unii dintre cei tineri nu au nici măcar 10 la sută din capacitatea lui Coroian şi Flavius Moldovan. Asta din fericire pentru ei, dar din păcate pentru mine, însă fiecare cum îşi aşterne aşa doarme. Nu toţi sunt făcuţi pentru performanţă, iar la mine cine nu se antrenează nu rămâne la echipă. Arbitrajul a dat acel cinci la sută pentru Farul, dar nu el a pierdut meciul, asta e clar. La unii dintre jucători m-a dezamăgit starea de spirit, pentru că nu pot mai mult şi o să renunţ la unii dintre ei", a spus Sabău.

Tehnicianul formaţiei bistriţene a precizat că era bine dacă portarul Ciprian Tătăruşanu nu ar fi pelcat la Steaua. "Nu este bine pentru Tătăruşanu să plece la Steaua. La valoarea lui ar putea fi titular, însă, dacă prinde două-trei meciuri mai slabe, poate fi lăsat pe margine. El va ajunge un portar foarte mare, demult nu a mai avut România un astfel de portar. Încep să-l cunosc din ce în ce mai bine şi are foarte multe calităţi", a menţionat Sabău.

Formaţia Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici