Sabău: Rămânem în Liga I după cel mai greu an din cariera mea de antrenor

Antrenorul ACF Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă seară, că echipa sa a meritat să scape de retrogradare, adăugând că acesta a fost cel mai dificil an din cariera sa de tehnician, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"A fost o luptă grea şi mă bucur foarte mult că am rămas în Liga I. Am meritat acest lucru, cu atât mai mult cu cât meciurile noastre s-au jucat numai pe teren. Am scăpat de emoţii înaintea ultimei etape, suntem salvaţi matematic, iar acum vom încerca să ne clasăm pe un loc cât mai bun. A fost cel mai greu an din cariera mea de antrenor. Acum mă pot bucura în linişte până marţi, când reluam antrenamentele", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, citat de site-ul oficial al clubului bistriţean.

Portarul Călin Albuţ răsuflă uşurat în urma rezultatelor înregistrate în etapa a XXXIII-a. "Sunt bucuros că am scăpat de griji, sper ca la anul să nu mai stăm cu emoţii pâna la final. Ne dorim ca după ultima etapă să ocupam un loc cât mai bun în clasament. Mergem la Buzău fără presiune şi sper să câştigăm", a declarat Albuţ.

Mijlocaşul Ciprian Petre îşi doreşte ca Gloria să termine cât mai sus posibil în clasament. "Am cam tremurat, dar ne bucurăm că s-a terminat cu bine mai devreme. Sper ca în sezonul viitor să avem altfel de emoţii, nu legate de evitarea retrogradării. Mergem la Buzău să învingem, încă nu am intrat în vacanţă", a spus Petre, care a jucat vineri, în disputa cu Otopeni, meciul 100 în Liga I.

La criteriul rezultatelor directe, Gloria are avantaj în faţa tuturor echipelor cu care teoretic ar putea termina la egalitate de puncte la finalul campionatului - Poli Iaşi (3-1, 0-1), Oţelul Galaţi (0-1, 3-0), Pandurii Târgu Jiu (1-1, 1-0) şi FC Argeş (2-0, 1-2).

Gloria Bistriţa, care va împlini 87 de ani de existenţă în data de 6 iulie, nu a retrogradat niciodată în eşalonul secund, performanţă pe care au mai reuşit-o doar echipele Steaua şi Dinamo. Ediţia viitoare de campionat va reprezenta al 20-lea sezon al echipei bistriţene în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici