Sabău spune că mai are nevoie de un portar şi de un mijlocaş la închidere

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabău, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că mai are nevoie de un portar şi de un mijlocaş la închidere pentru a-şi completa lotul în vederea noului sezon.

131 afișări
Imaginea articolului Sabău spune că mai are nevoie de un portar şi de un mijlocaş la închidere

Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă mai avem nevoie de un portar, care să suplinească plecarea lui Dani Coman, şi poate de un mijlocaş central cu calităţi mai defensive", a spus tehnicianul.

Sabău a menţionat că mijlocaşul Iulian Apostol, jucător care a fost exclus din lot la începutul acestui an, a revenit la prima echipă. "Apostol s-a întors, are contract cu Rapid, se pregăteşte, şi dacă va fi util echipei va evolua", a explicat Sabău.

Întrebat dacă portarul echipei FCM Târgu Mureş, Dragoş Balauru, este o variantă, Sabău a răspuns: "Ar fi fost o variantă, da".

În această vară, din lotul cu care Rapid a încheiat sezonul 2011-2012 al Ligii I au plecat zece jucători: Dan Alexa, Marcos Antonio, Alexandru Ioniţă, Ezequias Roosevelt, Dănuţ Coman, Cosmin Vâtcă, Valentin Creţu, Ciprian Deac, Sabrin Sburlea şi Juan Ignacio Sanchez Sotelo. În schimb, au fost achiziţionaţi nouă fotbalişti: Călin Albuţ, Ionuţ Voicu, Wallace da Silva, Marius Constantin, Renan Silva, Nemanja Milisavljevici, Dorin Goga, Baze Ilijoski şi Stefan Pereira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici