Sabău va semna un contract pe trei ani cu Dinamo dacă i se reziliază contractul lui Rednic

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău s-a înţeles cu conducerea FC Dinamo pentru un contract pe trei ani, dar va deveni antrenorul formaţiei "alb-roşii" numai în cazul în care va fi reziliată înţelegerea cu Mircea Rednic, a declarat, pentru MEDIAFAX, unul dintre acţionari, sub protecţia anonimatului.

17 afișări
Imaginea articolului Sabău va semna un contract pe trei ani cu Dinamo dacă i se reziliază contractul lui Rednic

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Ne-am înţeles cu Sabău asupra unui contract valabil pentru următoarele trei sezoane. În mod normal, va fi instalat oficial în cursul săptămânii viitoare. Asta în cazul în care în această seară se va rezilia contractul lui Mircea Rednic. Pentru că la fel de bine în sezonul viitor putem continua şi cu Rednic", a declarat acţionarul FC Dinamo.

Conducerea clubului s-a arătat deranjată de faptul că anumiţi jucători, prin intermediul fostului impresar Ioan Becali, au dorit să-l impună ca antrenor principal pe Ionuţ Badea, de la FC Argeş. "Dacă au ajuns jucătorii prin intermediul impresarului să-şi numească antrenorul e foarte grav. Au făcut consiliu şi au decis că îl preferă pe Ionuţ Badea. De ce nu fac un consiliu să îşi aleagă şi un patron de club? Club de noapte, evident!", a adăugat sursa citată.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marţi, că aşteaptă un răspuns de la acţionarii dinamovişti în ceea ce priveşte rezilierea contractului său, conducerea grupării "alb-roşii" neacceptând condiţiile solicitate de el pentru a continua.

Fostul tehnician al Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a afirmat că a primit o ofertă de la FC Dinamo, dar şi de la o altă grupare din Liga I, însă a precizat că nu a semnat, deocamdată, niciun contract.

Dinamo a încheiat Liga I pe poziţia a treia a clasamentului şi va juca în turul patru preliminar al Ligii Europa, după ce s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului mai mult de jumătate din sezonul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici