Sabella are încredere în Romero: "A făcut un meci bun împotriva României şi e un portar excelent"

Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a declarat că are încredere în Sergio Romero, care a fost rezervă la AS Monaco în campionatul Franţei, de la începutul sezonului, subliniind că este "un portar excelent" şi că a făcut un meci bun împotriva României.

38 afișări
Imaginea articolului Sabella are încredere în Romero: "A făcut un meci bun împotriva României şi e un portar excelent"

Sergio Romero (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Prioritatea este Romero. El a făcut un meci bun împotriva României şi consider că este un portar excelent. Din nefericire nu a găsit continuitate la echipa de club. Însă el a răspuns prezent şi m-a liniştit. A jucat mereu sub conducerea mea, cu excepţia perioadelor când a fost accidentat", a spus Sabella pentru postul de radio La Red.

Folosit la AS Monaco doar în Cupa Franţei, portarul în vârstă de 27 de ani a fost integralist în meciul amical din 5 martie, dintre reprezentativele României şi Argentinei, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici