Sabotaj la stadionul echipei Rayo Vallecano. Meciul cu Real Madrid a fost amânat

Meciul Rayo Vallecano - Real Madrid, din etapa a V-a a campionatului Spaniei, a fost amânat şi s-ar putea disputa luni, deoarece cablurile electrice de la stadionul gazdelor au fost tăiate de persoane neidentificate, duminică, în ziua programată iniţial pentru disputarea partidei.

236 afișări
Imaginea articolului Sabotaj la stadionul echipei Rayo Vallecano. Meciul cu Real Madrid a fost amânat

Sabotaj la stadionul echipei . Meciul cu Real Madrid a fost amânat

"Câţiva vandali au tăiat cablurile", a declarat preşedintele clubului Rayo Valecano, Raul Martin Presa, înainte de decizia privind amânarea partidei.

Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 22.30 a României, iar gazdelor li s-a acordat un termen până la ora 23.00 pentru a rezolva problema iluminării stadionului. Problema nu a fost rezolvată, lumina de pe arenă rămânând insuficient de puternică pentru disputarea jocului, astfel că meciul a fost amânat.

Potrivit presei spaniole, partida se va disputa luni seară, cu începere de la ora 21.00, în cazul în care cablurile secţionate se vor repara la timp.

Rayo Vallecano a notat, pe site-ul oficial, că jocul a fost amânat şi că în momentul în care se vor stabili o nouă dată şi o nouă oră acestea vor fi anunţate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici