Sainz învinge la Singapore şi pune capăt invincibilităţii Red Bull în acest sezon de Formula 1

Carlos Sainz, de la Ferrari, a câştigat duminică Marele Premiu al statului Singapore pentru a pune capăt recordului liderului din Formula 1, Max Verstappen, de 10 victorii la rând, şi a spulberat visul celor de la Red Bull de a trece neînvinşi prin acest sezon.

1209 afișări
Imaginea articolului Sainz învinge la Singapore şi pune capăt invincibilităţii Red Bull în acest sezon de Formula 1

Carlos Sainz, Facebook

Lando Norris de la McLaren a terminat pe locul doi, iar Lewis Hamilton de la Mercedes a ocupat locul trei, Red Bull terminând în afara podiumului pentru prima dată de la Marele Premiu al Braziliei din noiembrie anul trecut.

Red Bull câştigase 15 curse consecutive până duminică, dar acest lucru părea să se încheie din momentul în care nu s-a calificat în primele 10 locuri pe grila de start.

Dublul campion mondial Verstappen a plecat de pe locul 11 şi a terminat al cincilea, iar coechipierul Sergio Perez, câştigătorul de anul trecut din Singapore, a fost al optulea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici