Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, pe site-ul oficial, că a deblocat salariile jucătorilor şi stafului tehnic, ca urmare a victoriilor înregistrate în meciurile cu Dinamo şi cu Gaz Metan Mediaş, din etapele a XXIV-a şi a XXVI-a ale Ligii I.

101 afișări
Imaginea articolului Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

Salariile jucătorilor de la Pandurii, deblocate ca urmare a victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan

"Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a deblocat salariile jucătorilor şi stafului tehnic după cele 6 puncte acumulate în ultimele 3 etape, în urma victoriilor cu Dinamo şi Gaz Metan Mediaş. Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, anunţase înaintea jocului din deplasare cu Dinamo că echipa trebuie să adune minim 5 puncte din partidele cu Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş pentru ca salariile şi primele să fie deblocate. După victoria de luni de la Mediaş, jucătorii, staful, dar şi angajaţii clubului au primit vineri vestea că salariile le-au fost virate în cont", se arată pe site-ul oficial al clubului din Târgu Jiu.

Gruparea gorjeană precizează că în acest moment jucătorii "sunt cu salariile la zi".

"În altă ordine de idei, principalul finanţator al clubului Pandurii Târgu Jiu, Complexul Energetic Oltenia, a virat în anul 2014 în conturile clubului suma de 1 milion de dolari, sumă necesară pentru a fi achitate datoriile clubului din anul 2013, dar şi din primele luni ale acestui an", se mai arată pe site-ul clubului Pandurii.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins Dinamo cu scorul de 3-2 şi echipa Gaz Metan Mediaş cu 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici