Salariile jucătorilor şi antrenorilor de la Unirea Alba Iulia au fost reduse cu 25%

Salariile jucătorilor şi componenţilor stafului tehnic şi medical de la Unirea Alba Iulia au fost reduse cu 25% ca urmare a retrogradării echipei în Liga a II-a, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului de Administraţie, Marian Sarmeş.

18 afișări
Imaginea articolului Salariile jucătorilor şi antrenorilor de la Unirea Alba Iulia au fost reduse cu 25%

Salariile jucătorilor şi antrenorilor de la Unirea Alba Iulia au fost reduse cu 25% (Imagine: Mediafax Foto)

"Echipa a retrogradat din Liga I aşa că am decis, în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară, ca toţi cei care au avut un contract cu gruparea noastră să fie penalizaţi cu 25%. Iar aici intră jucătorii, antrenorii, masorii, magazinerul şi chiar preşedintele executiv Nicu Lupu", a spus Marian Sarmeş, a cărui demisie din funcţia de preşedinte Consiliului de Administraţie va intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare.

Sarmeş a menţionat că îşi reproşează în principal campania de transferuri din pauza competiţională din iarnă. "Nu ştiu ce se va întampla în continuare la echipă, cei care vor veni în locul nostru urmează să ia deciziile pe care le cred de cuviinţă. Eu nu am mai dorit să continui pentru că această retrogradare m-a afectat mai mult decât am crezut, a reprezentat un eşec profesional şi în aceste condiţii am decis că este mai bine să mă retrag. Îmi reproşez campania de transferuri din vară şi din iarnă, am adus jucători cu nume însă nu am izbutit să ne salvăm de la retrogradare. La capitolul plusuri aş trece transferul lui Gicu Grozav la Standard Liege, dar şi evidenta creştere în joc a lui Bucurică, C. Cristea sau N. Stanciu, fotbalişti de care se interesează în acest moment mai multe formaţii din ţară şi străinatate", a adăugat Marian Sarmeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici