Salariu de 3 milioane de euro pentru Mircea Lucescu la Galatasaray

Presa din Turcia scrie că salariul lui Mircea Lucescu la Galatasaray ar putea ajunge la 3 milioane de euro. Antrenorul român ar putea ajunge la Istanbul în această vară şi îl va avea secund pe fiul său, Răzvan Lucescu.

1559 afișări
Imaginea articolului Salariu de 3 milioane de euro pentru Mircea Lucescu la Galatasaray

Salariu de 3 milioane de euro pentru Mircea Lucescu la Galatasaray (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Mircea Lucescu mai are doar câteva săptămâni pe banca lui Şahtior Doneţk. Tehnicianul român se află la gruparea din Ucraina din 2004, dar a anunţat deja că nu îţi va mai prelungi înţelegerea cu gruparea alături de care a cucerit tilul de campion de 8 ori.

Presa turcă abundă de informaţii potrivit cărora antrenorul în vârstă de 70 de ani va reveni în campionatul Turciei. Hurriyet notează că Galatasaray este cel mai aproape de a obţine semnătura românului. Conform sursei citate, Galata i-a oferit lui Lucescu un salariu între 2,5 şi 3 milioane de euro pe primul sezon şi un buget de transferuri de 65 de milioane de euro. Lucescu i-a informat pe oficialii clubului turc că se va prezenta la negocieri după 15 mai, dată la care se încheie campionatul din Ucraina.

Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray în perioada 2000-2002 reuşind să câştige campionatul şi SuperCupa Europei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici