Salariul lui Hulk stârneşte antipatii. Doi ruşi au refuzat să se antreneze în semn de protest faţă de cât câştigă brazilianul

Fotbaliştii echipei Zenit Sankt Petersburg, Alexander Kerzhakov şi Igor Denisov, nu s-au antrenat şi au refuzat să joace în week-end, în semn de protest faţă de salariile pe care le primesc Hulk şi Axel Witsel.

388 afișări
Imaginea articolului Salariul lui Hulk stârneşte antipatii. Doi ruşi au refuzat să se antreneze în semn de protest faţă de cât câştigă brazilianul

Salariul lui Hulk stârneşte antipatii. Doi Kerzhakov şi Denisov au refuzat să se antreneze în semn de protest faţă de salariul lui Hulk (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Hulk şi Witsel au fost achiziţionaţi în această vară, primul urmând să câştige 6,5 milioane de euro pe an, iar al doilea trei milioane de euro, conform France Football.

"Este adevărat că există o stare de tensiune în echipă. Unii cred că dacă se bosumflă este soluţia bună pentru club în acest moment. Trebuie să înţeleagă însă că nu e cazul", a declarat antrenorul Luciano Spaletti, care i-a trimis pe Kerzhakov şi Denisov la echipa a doua.

Presa rusă scrie că jucătorii sunt susţinuţi de alţi membri ai echipei, între care Viaceslav Malafeiev, Vladimir Bistrov şi Alexander Aniukov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici