VIDEO  Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, implicat într-o altercaţie în Qatar

Samuel Eto'o, fostul atacant camerunez şi actualul preşedinte al federaţiei de fotbal din această ţară, a fost implicat într-o altercaţie după victoria Braziliei în faţa Coreei de Sud, luni, a relatat un ziar american, citat de Reuters.

347 afișări
Imaginea articolului Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, implicat într-o altercaţie în Qatar

Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, implicat într-o altercaţie în Qatar

La Opinion, un ziar de limbă spaniolă cu sediul în Los Angeles, a postat marţi dimineaţă, la primele ore ale dimineţii, pe Twitter, o înregistrare video care, potrivit acestuia, îl arată pe Eto'o într-o altercaţie cu un bărbat care ţinea o cameră video în timp ce părăsea Stadionul 974 din Doha.

În raportul care însoţeşte articolul se spune că fotul fotbalist, acum în vârstă de 41 de ani, de patru ori desemnat jucătorul african al anului, a reacţionat furios la prezenţa bărbatului neidentificat şi l-a lovit în timpul încăierării, acesta căzând la pământ.

Samuel Eto'o, precum nici Federaţia Cameruneză de Fotbal şi nici organizatorii din Qatar, nu au răspuns solicitărilor de a comenta informaţiile vehiculate.

Eto'o, care s-a bucurat de o carieră îndelungată la echipe de top din fotbalul european, cu perioade lungi la Barcelona şi Inter Milano, a fost numit „ambasador global" al Comitetului Suprem în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici