Săndoi anunţă că lotul de la Mogoşoaia ar putea fi acelaşi şi pentru meciul cu Bulgaria

Antrenorul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, care a organizat, marţi şi miercuri, o acţiune de cunoaştere la Mogoşoaia cu 22 de fotbalişti pe care îi are în vedere pentru lotul de tineret, a spus că în mare măsură aceeaşi jucători vor evolua şi în amicalul cu Bulgaria, din 19 noiembrie.

11 afișări
Imaginea articolului Săndoi anunţă că lotul de la Mogoşoaia ar putea fi acelaşi şi pentru meciul cu Bulgaria

Săndoi anunţă că lotul de la Mogoşoaia ar putea fi acelaşi şi pentru meciul cu Bulgaria (Imagine: Mediafax Foto)

"În mare parte acesta va fi şi lotul pentru amicalul cu Bulgaria, de pe 19 noiembrie. Mai pot apărea Sburlea, Liviu Ganea şi S. Ilie, care acum au fost accidentaţi. Nu a fost un trial aşa cum s-a spus, ci o acţiune de cunoaştere, de împrietenire, pentru că nu poţi forma o echipă peste noapte. Este nevoie de astfel de acţiuni, pentru ca jucătorii să se cunoască. A fost benefică, deoarece unii dintre ei s-au revăzut după ce au mai fost colegi la naţionalele de juniori, iar alţii s-au cunoscut. Avem două antrenamente în care putem să omogenizăm lotul", a spus Emil Săndoi.

Emil Săndoi nu a putut conta şi pe Valerică Găman la această acţiune, deşi acesta a fost convocat, pentru că face parte din lotul echipei naţionale a României de seniori pentru meciuri cu Franţa, dar a lăudat prestaţia celorlalţi cinci jucători proveniţi de la Universitatea Craiova, Lung Jr., Bărboianu, Barbu, Firţulescu şi Gângioveanu.

"Sunt mulţumit de toţi jucătorii veniţi de la Universitatea. De fapt, de toţi cei 22 de fotbalişti prezenţi. Jucătorii de la Universitatea se vede că joacă în Liga I, că se antrenează şi bifează meciuri. Cu toţii au arătat că au atitudine şi că sunt jucători profesionişti. Sunt foarte mulţumit de ei", a mai spus Săndoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici