Săndoi: FC Vaslui e favorită în meciul cu Universitatea Craiova

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, a declarat, marţi, că formaţia FC Vaslui este favorită în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

22 afișări
Imaginea articolului Săndoi: FC Vaslui e favorită în meciul cu Universitatea Craiova

Săndoi: FC Vaslui e favorită în meciul cu Universitatea Craiova (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Jocul de la Vaslui este deschis oricărui rezultat. Nici echipele din fruntea clasamentului n-au demonstrat că au constanţă în rezultate pozitive. FC Vaslui, adversara Craiovei, a terminat la egalitate, 1-1, acasă, meciul cu Unirea Urziceni. Nu pot oferi un pronostic sau scor. Craiova merge la Vaslui după o victorie în faţa Astrei, una şi de moral, are jucători tineri în componenţă, dornici de afirmare. Dacă totuşi ar fi să indic o echipă favorită în procente, aş zice că gazdele, FC Vaslui, ar avea 60-65 la sută. Asta nu înseamnă că luni, pe terenul de joc de la Vaslui, nu pot fi răsturnate calculele hârtiei", a spus fostul antrenor al celor două echipe.

Săndoi a declarat că în momentul de faţă Universitatea Craiova este echipa cu cei mai mulţi jucători tineri în lot din Liga I. "Am selecţionat de la Universitatea jucători deja cunoscuţi şi pe care i-am avut la aproape toate acţiunile echipei naţionale de tineret - Silviu Lung Jr., Bărboianu, V. Găman, Gângioveanu, M. Costea, plus Barbu şi Firţulescu la unele acţiuni. În afară de aceştia, la Craiova au apărut şi alţi jucători tineri, pe care eu îi cunoşteam, îi monitorizam. Mă aşteptam ca aceştia să debuteze în prima echipă a Universităţii: Buleică, Crăciun, Ologu, Buşu. Toţi sunt jucători talentaţi, de perspectivă. Cred că în momentul acesta Universitatea Craiova are cei mai mulţi tineri din campionatul nostru. E o politică bună a clubului", a spus Săndoi.

Echipa FC Vaslui întâlneşte, luni, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici