Săndoi: Ne interesează cele trei puncte cu Letonia

Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îl interesează în primul rând cele trei puncte din partida cu Letonia, din grupa 1 de calificare la Campionatul European din 2011, revanşa după înfrângerea cu 5-1 de la Riga fiind pe planul doi.

10 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Ne interesează cele trei puncte cu Letonia

Săndoi: Ne interesează cele trei puncte cu Letonia (Imagine: Dariu Mitrache/Mediafax Foto)

"Mai puţin contează revanşa după ce s-a întâmplat în tur, ne interesează doar cele trei puncte puse în joc. Revanşa este pe planul doi. Dar dacă vom obţine victoria de o manieră cât mai clară putem spune că ne-am luat revanşa. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat şi să păstrăm părţile pozitive ale acestor calificări. La meciul tur am avut 27 de şuturi, ei doar opt, unsprezece lovituri de colţ şi 37 de acţiuni în preajma careului de 16 metri. A fost un rezultat nedrept şi mincinos", a spus tehnicianul.

Lotul echipei naţionale de tineret s-a reunit, luni dimineaţă, la Complexul Naţional Mogoşoaia, pentru ultimul meci oficial din acest an, cel cu Letonia, programat, sâmbătă, de la ora 15.00, la Buzău, în cadrul Grupei I a preliminariilor Campionatului European din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici