Săndoi: Sunt încrezător în valoarea lotului pe care îl am

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat că este încrezător în valoarea lotului pe care îl are la dispoziţie şi că îşi doreşte să aibă un parcurs bun cu acesta în următoarele meciuri.

14 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Sunt încrezător în valoarea lotului pe care îl am

Săndoi: Sunt încrezător în valoarea lotului pe care îl am (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Ne dorim o victorie (n.r. - în meciul de marţi, cu naţionala de tineret a Republicii Moldova) şi sperăm să o obţinem. Avem nevoie de cele trei puncte. Noi am jucat campania trecută două jocuri în Moldova, 2-0 şi 0-0. I-am urmărit şi acum. Au bătut Letonia şi au făcut egal în Feroee, o echipă pe care trebuie să o respectăm să fim concentraţi să avem atitudine de profesionişti din primul până în ultimul minut. Sunt încrezător în valoarea lotului pe care îl am, în calităţile pe care le au. Îmi doresc un parcurs bun", spus Săndoi.

"Nu cred că ar fi o surpriză. Vreau să nu facem paşi greşiţi, îmi doresc o anumită constanţă. Dacă este posibil ca în campania trecută, când am avut 18 meciuri fără înfrângere. Cred că dacă acel eşec cu Ţara Galilor ar fi venit mai devreme, aveam timp să ne redresăm şi poate vorbeam de o prezenţă la turneul final", a mai spus Săndoi.

Partida România - Moldova, din preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2009-2011, va avea loc la 8 septembrie, de la ora 20.00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici